Întrebări frecvente

Mai jos găsiți întrebările cele mai frecvente puse de vizitatorii platformei noastre.

Înregistrarea pe Portalul Trezirii este gratuită?

Crearea unui cont și folosirea tuturor funcționalităților este complet gratuită, nu există un abonament. Firește, dacă vrei să achiziționezi un curs online sau să plătești contravaloarea unui eveniment o vei face printr-o plată securizată 3D prin cel mai mare procesator de plăți din România, mobilPay.

Evenimentele promovate pe platformă sunt organizate de Portalul Trezirii?

Evenimentele sunt organizate de partenerii noștri din țară și din străinătate, care folosesc platforma pentru a eficientiza administrarea evenimentelor și a ajunge la publicul lor țintă.

În ce domenii se încadrează cursurile și evenimentele pe care le promovați?

Ele acoperă toată paleta intereselor din sfera dezvoltării personale, pe care noi le-am incadrat în 18 domenii: -Activități în natură, -Autocunoaștere, -Creativitate, -Ecofarming & Permacultură, -Educație financiară, -Feminitate & Masculinitate, -Încredere & Putere personală, -Meditație & Mindfulness, -Metode holistice, -Nutriţie & Detoxifiere, -Parenting, -Relații & Sexualitate, -Spiritualitate, -Sănătate, -Terapie prin mișcare & Dans, -Viață conștientă, -Voluntariat & Contribuție, -Yoga.

Există materiale gratuite pe platformă?

Desigur, avem și instrumente de îndrumare gratuite, cum ar fi: materiale video educaționale, articole, emisiuni, informare despre centre și cabinete de consiliere, coaching și terapii alternative, cursuri online și evenimente gratuite. Cursurile online și evenimentele gratuite le poți găsi ușor în modulul corespunzător, aplicând filtrarea Gratuit la secțiunea Contribuție.

Ce avantaje am dacă mă înregistrez pe platforma Portalul Trezirii?

Indiferent dacă ești la început de drum sau ai acumulat deja experiență în diverse domenii, vei fi inspirat să descoperi lucruri noi care să te ducă la următorul nivel. Vei aparține unei comunități a oamenilor conștienți, cărora le pasă de viața lor și doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune. Vei avea acces la evenimente, cursuri online, consiliere sau diverse soluții alternative. Te vei bucura de îndrumare prin materiale video gratuite oferite de cei mai valoroși specialiști din România și din lume. Vei avea posibilitatea de a pune întrebări pe forum primind răspunsuri de la mentori sau de la persoane care au trecut prin experiențe similare În contul tău vei avea listate toate evenimentele și cursurile online la care te-ai înscris. Vei putea salva evenimentele sau cursurile online interesante în Coșul tău cu dorințe (iconul) iar articolele, materialele video educaționale, mentorii, centrele sau cabinetele de care ești interesat, - în articolele tale salvate (iconul). În Contul meu vei avea alte informații utile structurate pe categorii. La înregistrare, poți opta să primești email cu informații despre noutăți, evenimente și oferte.

Pot primi reduceri dacă mă înscriu la un eveniment sau curs online împreună cu un grup de prieteni?

Desigur, organizatorii și mentorii pot folosi funcționalitățile Portalul Trezirii ca să ofere reduceri pentru grupuri de prieteni sau să transmită cupoane cu reduceri la cursanții loiali.

Cum poate ajuta Portalul Trezirii un organizator de evenimente?

Funcționalitățile platformei Portalul Trezirii îi eficientizează înregistrarea participanților, încasarea avansurilor, gestiunea reducerilor și a locurilor libere, crearea listelor cu participanți, trimiterea emailurilor și a altor activități, permițându-i să aibă mai mult timp liber. În același timp promovează evenimentul pentru un public interesat de acest gen de activitate.

Cât mă costă să listez evenimentul meu pe Portalul Trezirii?

Pentru listarea evenimentului tău poți alege dintre trei pachete de servicii. Ele includ diferite funcționalități. Îl vei putea alege pe cel mai potrivit evenimentului tău. Pachetele le găsești la secțiunea Parteneri

Cum încasez contravaloarea evenimentelor sau a cursurilor online?

Utilizatorii vor plăti pentru evenimentele sau cursurile tale online cu card bancar printr-o plată securizată 3D prin cel mai mare procesator de plăți din România, mobilPay. Tu vei încasa banii în 4 zile în contul tău mobilPay, creat de pe suprafața de administrare a platformei noastre. Poți crea un cont mobilPay numai ca persoană juridică (SRL, PFA, II, ONG, etc). Vezi tutorialul.

Pot deveni partener Portalul Trezirii ca persoană fizică?

Poți organiza și lista evenimente ca persoană fizică pe Portalul Trezirii, dar nu poți încasa avansuri sau alte sume. Pentru aceasta ai nevoie de un cont mobilPay, iar acesta poate fi creat numai de către persoane juridice (SRL, PFA, II, ONG, etc). Pentru rolul de mentor care susține evenimente, te poți înregistra și ca persoană fizică. Pentru mentori care crează cursuri online și încasează bani prin portal este obligatorie înregistrarea ca persoană juridică.

Găzduirea cursurilor online este gratuită?

Da. Nu ai nici un cost lunar fix pentru găzduirea cursurilor online. La vânzarea lor Portalul Trezirii va încasa un anumit procent pentru administrarea cursului tău. Detalii poți afla la secțiunea Parteneri

Pot să emit facturi direct de pe Portalul Trezirii pentru serviciile prestate?

Poți alege emiterea facturilor fiscale direct din "Contul meu" de pe platforma noastră. Ele se emit automat la orice încasare iar tu le poți descărca sau tipări direct de pe Portalul Trezirii.

Care este comisionul pentru încasarea contravalorii serviciilor prestate pe Portalul Trezirii?

Comisionul pentru toate tranzacțiile este cel standard al mobilPay, 0.99% plus TVA.

Dacă nu am cunoștințe tehnice, pot folosi platforma Portalul Trezirii?

Toate funcționalitățile platformei Portalul Trezirii au fost create în așa fel, încât să le poți folosi cu ușurință. Nu ai nevoie de nici un fel de cunoștințe. Vei fi ajutat de tutorialele postate în secțiunea Suport care îți explică pas cu pas ce trebuie să faci.

Ce am nevoie să pot crea un curs online?

Să-ți creezi cursul tău online este mai ușor decât crezi! Cu investiții minime îl poți face și singur. Urmărește tutorialul ca să afli cum procedezi.

La centrul meu am multe activități și specialiști, îi pot trece pe toți în pagina mea?

La activitatea centrului poți defini 10 categorii principale, fiecare cu câte patru subcategorii. Poți lista până la 10 specialiști pe pagina ta.