Înregistrarea la acest eveniment nu mai este posibilă

Instructiuni de folosire pentru corp, minte si suflet

  • 105
  • 1
Joi , 03 Oct 2019 18:00 PM - Joi , 03 Oct 2019 20:00 PM Adaugă la calendar
Autocunoaștere , Viață conștientă
  • #condiţionări
  • #constienta
  • #perspectivă

Cui se adresează acest curs?

Descoperă mecanismele care stau la baza vietii și primește o hartă despre drumul tău în viață

Ce vei dobândi

  • O înțelegere a mecanismelor simple ale vietii
  • O să primești o hartă cu poziția ta pe el, ca să poți naviga cu ușurință

Descriere

Am primit un corp,o minte si un suflet la inceputul calatoriei noastre in aceasta viata, dar nu am primit instructiuni de folosire pentru ele. Am incercat sa aflam singuri cum functionam, insa am primit multe informatii contradictorii si am dat de o ceata densa care pe multi dintre noi ne-a dus in iluzie.
Am condensat intr-o prezentare GRATUITĂ de doua ore rezultatul experientelor mele legate de felul in care ne manifestam ca fiinte individuale, privind dintr-o perspectiva holistica, o perspectiva care ne ajuta sa avem o viziune de ansamblu asupra vietii noastre si a elementelor care determina gandurile, emotiile si comportamentul nostru.
Este o prezentare care poate fi aplicata imediat in vietile nostre, datorita simplitatii si a exemplelor concrete din experientele noastre de zi cu zi. Viata este simpla dar mintea noastra o poate complica la nesfarsit.
Doresc sa impartasesc un sistem simplu care descrie functionarea noastra si o harta de ghidare in viata.
Cum am putea sa fim fericiti si sa ajungem intr-un loc dorit daca nu stim cum functionam si nu stim unde suntem in momentul cand vrem sa pornim la drum ?
Avem liber arbitru si daca da cum se manifesta in viata noastra ?
Am creat aceasta prezentare in ideea sa fie inteleasa pentru cei care sunt la inceput de drum in calatoria de descoperire de sine, dar sa aduca claritate si mai ales sa aiba aplicabilitate practica in viata de zi cu zi si pentru cei care au intrat in profunzime in aceasta aventura a descoperirii de sine.
Aceasta prezentare poate fi utila pentru cei care simt ca sunt blocati in calatoria lor, nu stiu incotro sau cum sa inainteze.
Veti primi o harta simpla si foarte utila a drumului prin viata, care sa va ajute sa aveti repere pentru portiunea ce urmeaza.

Aceasta prezentare va avea loc la Targu Mures joi 3 octombrie ora 18.00-20.00, la restaurantul Freshpoint de pe str.Revolutiei nr.19.

Gazda voastra Zsombor Vagacs-Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii 11 ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si autocunoastere.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor si a taberelor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Vagacs-Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor și in video-ul: https://www.facebook.com/keresztesvzsombor/videos/3403927822966324/
Locurile fiind limitate, va rog sa va inscrieti pe email sau la telefon.

Pentru mai multe detalii si inregistrare contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com
sau la telefon 0757-491520 .
Prezenta este GRATUITA.

Te imbratisez cu drag !

Zsombor
  • 0 Recenzii

Zsombor Vagacs-Keresztes

Zsombor Vagacs-Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii zece ani cunoasterii de Sine.
Experimentand mai multe căi spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si autocunoastere.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor si a retragerilor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Adresă

Str. Revoluției nr.19 Freshpoint

Alte evenimente similare

Recenzii (0)

Înregistrarea la acest eveniment nu mai este posibilă

Te-ar putea interesa