Efectul Umbrei

  • 308
Debbie Ford
Autocunoaștere , Incredere & Putere personală
  • #umbră
  • #vulnerabilitate
Sute de milioane de oameni trăiesc astăzi negându-și Umbra, și noi toți suntem afectați de Umbra Colectivă mai mult decât ne putem imagina, deoarece ea creează și susține scenariile pe care le observăm și trăim în această realitate.
La nivel personal, Umbra cuprinde tot ceea ce nu dorim ca ceilalți să vadă la noi, lucrurile pe care le ascundem, lucrurile despre care mințim, nu neapărat pe ceilalți cât pe noi înșine.
Oamenii care-și exprimă moralitatea într-un mod exagerat, sunt cei care de obicei au cea mai adâncă și întunecată Umbră.
Fiecare om care nu-și acceptă Umbra, va contribui inconștient la formarea Umbrei Colective, care generează conturul destinului personal, a celui de grup, familie, țară, planetă, noi fiind constructorii acestei realități.
Umbra colectivă se manifestă ca și răutăți, războaie, terorism, nedreptate socială, injustiție economică, sărăcie, corupție guvernamentală, manipulare mondială, constrângeri legislative, îngrădirea libertății personale, etc.
Ceea ce numim "Răutate în lume" este manifestarea Umbrei noastre colective, la nivel de grup, țară, planetă, a umbrei noastre renegată, reprimată și toate acestea au loc, pentru că sute de milioane de oameni își neagă Umbra, nici măcar nu vor să o înțeleagă.