IUBIREA DE SINE - meditatie

  • #iubire faţă de sine
  • #theta healing
  • #meditație

 


“ Trimiteți atenția la modul în care respiri. Fii atent/ă la modul în care aerul întră și iese din plămâni. Respiră de 3 ori: inspiră normal și expiră lung pe gură; inspiră normal și expiră lung pe gură, încă odată. Cere-i corpului tău și dă-ți voie să te relaxezi. Simte cum ți se relaxează creștetul  capului, simte o vibrație în creștetul capului. Îți trimiți atenția asupra frunții și simți cum se relaxează, apoi simte cum se relaxează obrajii, ploapele, ochii. Simte vibrația fiecărei părți înainte de a fi conștient/ă de ea. Acum simte cum se relaxează întregul cap, gâtul, trunchiul, picioarele și mâinile. Intră și mai profund și simte cum îți relaxezi mușchii, oasele, pielea până ce vei simți cum se relaxează fiecare celulă și fiecare moleculă a corpului și  pe măsură ce relaxarea pune stăpânire pe corpul tău, simți cum eliberezi toate tensiunile acumulate.


Acum ești complet relaxat/ă,  pune o mâna pe inima ta și respiră prin inimă. Adu conștienta în inima ta. Simte-i vibrația, simte mișcările, simte iubirea din inima ta. S-ar putea să simți că ai nevoie de mai multă iubire!  Dacă vrei mai multă iubire, să îl rugăm pe Atoatecreator să îți trimită iubire. Vizualizează cum din cer coboară o coloana de lumină albă-perlată-sidefată și prin creștetul capului, lumina pătrunde în creier și coboară în jos în inima ta. Coloana de lumina reprezintă energia iubirii necondiționate a Creatorului a tot ceea ce există. Lasă iubirea  trimisă ție de către Atoatecreator să pătrundă în fiecare colțișor al inimii tale și simte cât de minunată este. Când simți că inima ta este plină de energia iubirii las-o să se răspândească ca niște raze în fiecare părticică a corpului tău. Simte  iubirea cum se răspândește în gâtul tău, în capul tău, în trunchiul tău, în membrele inferioare și cele superioare, o simți în plămânii tăi, în ficatul și vezica ta biliară, în rinichii tăi, în sistemul digestiv, în sistemul reproducător, până ce simți energia iubirii în fiecare celulă a corpului tău. Dă -ți voie să simți energia iubirii în toată ființa ta și gândește, spune cu voce tare: “Mă iubesc pe mine însumi necondiționat, îmi iubesc corpul,  mă accept pe mine însumi exact așa cum sunt”.


Mulțumește corpului tău fizic că face parte din viața ta, că este al tău și că până acum te-a servit și te servește în continuare. Acum,  în starea de relaxare și încărcată cu energia iubirii, dă voie iubirii să se reverse în afara ta. Trimite iubire persoanelor dragi ție, rudelor, prietenilor, copiilor, bătrânilor; trimite iubire oamenilor din localitatea ta, apoi extinde aria și trimite iubirea ta oamenilor din regiunea în care stai, oamenilor din țara ta și vei observa că, cu cât trimiți mai multă iubire, tot mai multă iubire primești. Observă că eșți într-un flux al iubirii: trimiți iubire, primești iubire, trimiți iubire, primești iubire..    Stai în această stare cât simți că este nevoie( 2-3 minute).  Când consideri că este suficient, revino ușor, ușor în spațiul tău personal.


Notează experiența! Cum te-ai simțit?


 

Adaugă un comentariu

Adaugă

Comentarii (0)

Citește articole similare

Adevarul si Realitatea

Mar , 05 Sep 2017