DESPRE NOI

Pasiune pentru adevăr

Bine ai venit printre noi!

Ai ales să păşeşti într-un loc ce s-a născut pentru a sărbători marea aventură ce eşti TU.
Aici este Portalul Trezirii, un site unic unde nu ne ocupăm de teorii, vrăji și îmbogățirea personalității.

Te îndrumăm pe drum, să ajungi ACASĂ și să experimentezi SINELE tău ADEVĂRAT.

Dacă ai obosit să aplici strategiile învățate de la diverși învățători și încă te zbați în același loc, nu-i nimic, ai ajuns unde trebuie. Cu toate că aveau intenții bune și soluțiile oferite de ei erau potrivite în acel moment al vieții tale, ele nu te-au ajutat să poți experimenta natura TA adevărată, eliberată de constrângerile EGO-ului.

Odată ajuns ACASĂ vei percepe realitatea autentică, apoi vei experimenta cum e să înțelegi și să integrezi frica, îndoiala, stresul, anxietatea și obsesia de căutare a sensului vieții.

Și noi am trecut prin asta, iar acest site s-a născut în inimile unor oameni ca şi tine.
L-am construit în urma nevoii acute apărute la nivel de conștiință colectivă, pe care apoi am transformat-o în planul fizic sub forma acestui PORTAL care să-ți faciliteze TREZIREA.

Aici nu găsești ierarhii, mergem chiar dincolo de Dumnezeu. Un singur lucru este permanent și etern: SURSA.

Sufletul în starea sa pură, eliberat de impurități și credințe false, ești TU însuți. Este lucrul cel mai simplu și cel mai minunat care poate exista. Cei care au ajuns acasă, în număr din ce în ce mai mare spun, că nimic altceva nu are sens, iar în lumea fizică curg împreună cu viața, fără nicio rezistență, fără suferință.

Dacă ești în căutarea fericirii de mai multă vreme, atunci a venit timpul să o găsești.

Acum întrebi: Unde este locul acesta? Răspunsul este că și acum e aici, dar încă nu-l vezi, pentru că ceea ce crezi că ești, ți-l ascunde. Fericirea autentică este în Sinele tău adevărat, în Sursa sufletului tău, unde sălășluiește inexprimabilul.

Dacă la citirea acestor rânduri simți chemarea la Sursa adevărată a sufletului tău, atunci ești în cel mai bun loc. Dacă ai o dorință mistuitoare să afli adevărul despre cine ești cu adevărat și vrei să te ținem de mână, îți vom fi alături în cea mai fascinantă călătorie a ta, din tine la TINE.

Trezirea în starea de ACASĂ este cea mai mare grație, pe care o pregătești, poate, de mai multe vieți și abia în această viață ai posibilitatea să o experimentezi.

ACASĂ este spațiul infinit, atemporal, fără limite, Completitudinea însăși, în care se află toți și toate.

Misiunea

noastră este de a-ți arăta că în timpul acestei vieți ai posibilitatea să ajungi la esența ta adevărată, iar prin depășirea și dezintegrarea personalității să ai TOTUL.

Viziunea

noastră este de a forma o comunitate a oamenilor treziți, care doresc să cunoască ADEVĂRUL, care percep experiențele vieții așa cum sunt, fără împotrivirea care duce la suferință.

Scopul

nostru este de a te inspira să iei decizia să-ți urmezi sufletul, dacă a venit timpul să ajungi ACASĂ.

Valorile în care credem: